Ik ben Stijn Luyten, vader van 3 en gepassioneerd fotograaf. Ik specialiseer me in portretfotografie en fotoreportages en liefst nog met een goeie portie fantasie. Heel graag breng ik jou, je familie of een belangrijke gebeurtenis in je leven in beeld.
Ridder op everzwijn
Kind bij kermiskraam om eendjes te vissen
In 2014, met vaderdag, kreeg ik van mijn lieve vrouw mijn eerste 'echte' fototoestel. Zij had al lang gezien dat ik op vakanties altijd degene was die plots even moest stoppen voor een foto. Dat jaar werd ook ons derde kindje geboren, dus ideaal excuus om met dat toestel dan 'deftige' foto's te maken.
Na een tijdje nam een kameraad van mij me mee op avondschool fotografie. Kwestie van alles uit dat toestel te halen wat er in zat. Dat was super interessant en leerrijk, maar ik bleef op zoek gaan naar meer en beter. Veel avonden was ik aan het bijleren langs Youtube en online cursussen. Toen heb ik ook veel ervaring opgedaan met fotoreportages van turnshows, Communievieringen, enz...
Kind aan schoolpoort die lacht naar mama
Bordje met tekst om aan te kondigen dat de zaak is geopend
Begin 2018 heb ik dan de knoop doorgehakt en ben ik zelfstandige in bijberoep geworden. Ondertussen heb ik al best veel mensen voor mijn lens gehad en blij kunnen maken.
Vanuit mijn liefde voor Fantasy en Science Fiction ben ik enkele jaren geleden beginnen spelen met foto bewerking. Zo leerde ik werken met 3D software en oefende ik met het maken van foto's met meer fantasie. Daar wil ik me verder in specialiseren, want dat is zooo leuk. Een superheld, een tovenaar, een ruimtereiziger, ... ik heb ze dolgraag voor mijn lens 😊
Kind verkleed als Thor met bliksems rondom

Zin in een fotoshoot in jouw eigen fantasiewereld?
Of wil je vrijblijvend wat brainstormen?

Neem gerust contact op